Perşembe, Ekim 09, 2008

İlk Çalışma


TİMİS OYUNCULARI
;

Tiyatro ile ilgilenmek isteyen herkesi ilk çalışmasına bekliyor.


Tarih:12 Ekim 2008 Pazar
Saat: 13.00
Yer: KSB (Kültür ve Sanat Birliği)

Not: Çalışmaya gelirken rahat kıyafetlerle (eşofman vb.) gelinmesi rica olunur.

7 yorum:

Zihni Düşünceli dedi ki...

hocam ben bu tanışma toplantısına gelmeyi istiyodum ama haberim olmadı. bi süredir de size ulaşmak istiyodum ama pek mümkün olmadı. soracağım şu: başka tanışmatoplantısı olacak mı?

timis oyuncuları dedi ki...

Merhaba; maalesef başka tanışma toplantısı olmayacak. Eğer bizimle konuşmak istersen; pazar 13 veya salı ve çarşamba 17.30'da başlamak üzere KSB (Kültür ve sanat Birliği Binası-İTÜ Maslak Yerleşkesi) 'de çalışmalar yapıyoruz, yani o vakitlerden birinde gelebilirsen bizlerden biriyle görüşebilirsin.

Adsız dedi ki...

merhaba,ben de gelmek istiyorum çalışmalara ama sanırım çok geç kaldım. bu hafta ne zaman toplanıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

size ulaşmak mümkün değil mi?arada bir baksanız keşke buraya.

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

İkinci dönem çalışmalarınıza katılma imkanım var mı?

KSB deki, Pazar, salı ve çarşamba olan çalışmalarınızın günleri değişmiş olabilir diye tekrar sormak istedim.

Adsız dedi ki...

merhabalar, biz sabancı anadolu lisesi tiyatro topluluğu olarak bu sene dürrenmatt'ın "babile bir melek iniyor" oyununa hazırlanıyoruz, sizin gibi biz de meleklerin sayısını değiştirdik, ayrıca dramaturji olarak da çok yardımcı olacağınızı düşündüğümüz için mümkünse bi görüşme ayarlayabilirsek çok seviniriz. meric.ozge@hotmail.com mail adresinden bize geri dönerseniz

SSALTT dedi ki...

merhabalar, biz sabancı anadolu lisesi tiyatro topluluğu olarak bu sene dürrenmatt'ın "babile bir melek iniyor" oyununa hazırlanıyoruz, sizin gibi biz de meleklerin sayısını değiştirdik, ayrıca dramaturji olarak da çok yardımcı olacağınızı düşündüğümüz için mümkünse bi görüşme ayarlayabilirsek çok seviniriz. meric.ozge@hotmail.com mail adresinden bize geri dönerseniz çok mutlu oluruz. iyi çalışmalar.